Vloerisolatie

vloer isoleren az-isolatie

Wanneer kies je voor vloerisolatie met isolatiefolie? Maakt u gebruik van vloerverwarming of heeft u een droge diepe kruipruimte? Dan is vloerisolatie zeer geschikt voor uw kruipruimte. Daarbij bied het een hoge isolatiewaarde en is het gemakkelijk in 1 dag aangebracht.

Wilt u meer weten?

Hoe werkt onze vloerisolatie?

De isolatiefolie wordt tegen de onderkant van uw vloer aangebracht, zogezegd tegen het plafon van uw kruipruimte. Dit is mogelijk bij alle soorten vloeren ook houten vloeren.
De folie kan aangebracht worden in een droge tot licht vochtige kruipruimte. Wel is het van belang dat uw kruipruimte een werkbare hoogte heeft van minimaal 45 cm.
Naast een hoge isolatie waarde zorgt onze folie ervoor dat uw kruipruimte en veelal uw leidingen toegankelijk blijven, door de meerdere isolatielagen kan het tegen een stootje. Door de voordelen van onze folies en de lange levensduur weet u dat u goed kiest.

Is er subsidie voor vloerisolatie?

Jazeker, op dit moment is er landelijk de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Met de ISDE kunnen woningeigenaren die 2 of meer energiebesparende maatregelen uit laten voeren subsidie aanvragen. Voor de subsidie kunt u dus 2 of meer isolatiemaatregelen combineren.

Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijke subsidie. Of vind alle informatie op rvo.nl.

Daarnaast hebben sommige provincies of gemeentes nog aanvullende subsidies. Onze adviseurs zijn uiteraard op de hoogte van de mogelijkheden bij u in de regio en maken u daar graag wegwijs in.

Top 6 voordelen van onze isolatiefolie

  • Door de hoge isolatiewaarden de beste besparing in de energiekosten!
  • Verhoogt wooncomfort, geen optrekkende kou vanuit de vloer en hierdoor geen tocht gevoel meer aan de uw voeten.
  • Uw woning wordt meer waard, isolatie wordt gezien als woningverbetering.
  • Bij gebruik van vloerverwarming extra voordeel door de in de folie aanwezige reflectiefolie
  • Het is mogelijk om vloerisolatie te combineren met bodemisolatie of bodemfolie.
  • Uw leidingen blijven bereikbaar.

Uw gezondheid is belangrijk voor ons

Wij werken niet met PUR of andere gespoten isolatie producten. De risico voor de gezondheid van mens en dier is hierbij erg groot. (Kijkt u ook eens op meldpuntpurslachtoffers.nl en reclamecode.nl). De producten die AZ-Isolatie gebruikt zijn veilig en bieden een hogere isolatiewaarde dan PUR of de andere gespoten isolaties.