Voor meer verduurzamen

meer isoleren az-isolatie

Isoleren, zonnepanelen of isolerendglas? Het vraagt elk om vakkennis van een specialist.

Omdat wij vaak de vraag krijgen naar andere verduurzaam mogelijkheden, hebben wij de beste partners voor u geselecteerd. Wij brengen u graag in contact met de juiste vakmensen, maar onze samenwerking met onze partners gaat verder. Wij hebben indien gewenst onderling contact, is onze adviseur bij u thuis kan hij de eerste gegevens alvast voor u doorzetten, maar denk ook aan het op elkaar afstemmen van een planning. Hierin ontzorgen wij u graag.

Isolerend glas

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het aanbrengen van glas? Dan bent u bij onze partner Duinkerke Glasservice aan het juiste adres!

Duinkerke Glasservice is uw complete glashandel. Van inmeten tot en met monteren: ook zij ontzorgen u van begin tot eind. Met hun(glas)bak aan kennis en ervaring, plaatsen zij niet alleen allerlei soorten glas, die zij veelal in eigen huis vervaardigen; ze adviseren u ook.

Waar in Nederland u ook zit, Duinkerke Glasservice is dé oplossing voor uw glasvraag.

Zonnepanelen

Denkt u erover om zonnepanelen te plaatsten? Dan is onze partner Duranet een betrouwbare partij om u daarbij te adviseren!

De adviseurs van Duranet helpen u graag bij het maken van een keuze voor zonnestroom. Ze komen op afspraak bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over het aantal en het soort panelen voor op uw dak. Maar natuurlijk ook om alle andere vragen te beantwoorden die u heeft over het duurzaam opwekken van zonne-energie.

Combineer voor de subsidie!

Op dit moment is er landelijk de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Met de ISDE kunnen woningeigenaren die 2 of meer energiebesparende maatregelen uit laten voeren subsidie aanvragen. Voor de subsidie kunt u dus 2 of meer isolatiemaatregelen combineren.

Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijke subsidie. Of vind alle informatie op rvo.nl.

Daarnaast hebben sommige provincies of gemeentes nog aanvullende subsidies. Onze adviseurs zijn uiteraard op de hoogte van de mogelijkheden bij u in de regio en maken u daar graag wegwijs in.