Dakisolatie

dak isoleren az-isolatie

“Is het isoleren van een onverwarmde zolder nuttig?” Deze vraag horen wij veel, zeker als de zolder alleen voor opslag wordt gebruikt. Maar ook als er geen verwarming (aan) staat op zolder, levert dakisolatie u veel voordeel op!
Want hoe groter het temperatuurverschil tussen de verschillende woonlagen van uw woning, hoe minder wooncomfort. Met het isoleren van de zolder voorkomt u het wegtrekken van de warme lucht uit uw woonkamer.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van uw zolder?

Dakisolatie, wat is er mogelijk?

We kunnen een kale zolder alleen isoleren, of we leveren uw zolder gelijk kant en klaar, geïsoleerd en netjes afgewerkt op. Voor het isoleren van een onafgewerkt dak maken we gebruik van b.v. Pif Isolatiefolie of van het natuurproduct Isovlas.

En heeft u een zolder die al netjes afgewerkt is? Ook dan kunnen wij gemakkelijk en zonder gedoe isoleren. Hiervoor spuiten we Knauf Supafil Loft inblaas wol direct in de loze ruimte achter uw afwerking. Veelal binnen 1 dag gerealiseerd.

Op de site van Milieu centraal kunt u precies zien wat uw voordelen van dakisolatie zijn en welke besparing het u kan geven.

Is een tussenvloer isolatie nuttig?

Bij een zolder die niet begaanbaar is kan de keuze om de tussenvloer te isoleren gunstig zijn. En door de geluidswerende eigenschappen van Knauf Supafil is het voor woningen met houten vloeren een uitkomst.

Is er subsidie voor dakisolatie?

Jazeker, op dit moment is er landelijk de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Met de ISDE kunnen woningeigenaren die 2 of meer energiebesparende maatregelen uit laten voeren subsidie aanvragen. Voor de subsidie kunt u dus 2 of meer isolatiemaatregelen combineren.

Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijke subsidie. Of vind alle informatie op rvo.nl.

Daarnaast hebben sommige provincies of gemeentes nog aanvullende subsidies. Onze adviseurs zijn uiteraard op de hoogte van de mogelijkheden bij u in de regio en maken u daar graag wegwijs in.

Uw gezondheid is belangrijk voor ons

Wij werken niet met PUR of andere gespoten isolatie producten. De risico voor de gezondheid van mens en dier is hierbij erg groot. (Kijkt u ook eens op meldpuntpurslachtoffers.nl en reclamecode.nl). De producten die AZ-Isolatie gebruikt zijn veilig en bieden een hogere isolatiewaarde dan PUR of de andere gespoten isolaties.